Voeding

Wil jij een fruitmand laten bezorgen? In een paar stappen kun je tegenwoordig al eenvoudig biologisch fruit bestellen!

juli 1, 2018

Houd jij van gezond eten en wil jij je fit en vitaal voelen? Dan is het belangrijk om je lichaam te voorzien van voldoende fruit. In fruit zitten zoals bekend erg belangrijke vitaminen, het is dan ook aan te raden om minsten twee stuks fruit te eten. Maar hoe kom je aan fruit? Simpel, door het in de supermarkt te kopen. Toch willen mensen meer gemak en hebben ze graag een gevarieerde fruitmand met biologisch fruit die bij hen bezorgd word. Wil jij dus een fruitmand laten bezorgen bij jou thuis of bijvoorbeeld op je werk? Dan is dat ook mogelijk. Er zijn vandaag de dag veel aanbieders die je kunnen voorzien van een gezonde fruitbox. Benieuwd hoe jij hieraan kunt komen, lees dan snel hieronder verder!

Hoe laat ik een fruitmand bezorgen?

Een fruitmand laten bezorgen kun je laten regelen door een aanbieder die fruitmanden levert bij particulieren of zakelijke klanten. Op deze manier heb je bijvoorbeeld iedere week of twee weken een verse box met gezond en gevarieerd fruit erin. Hierdoor is er altijd fruit voor handen als je er trek in hebt en heb je geen excuus meer dat er geen fruit aanwezig is in huis of op kantoor. Je zorgt zo dus dat je altijd een stuk fruit kunt eten, of je nu thuis of op je werk bent.

Bespreek het met je werkgever

Fruitmand laten bezorgen op het werk? Dan moet je dit uiteraard eerst met je HR medewerker of je baas bespreken. Maak dan ook duidelijk dat vitaal personeel erg veel voordelen heeft voor een werkgever. Er is meerdere malen bewezen dat gezonde werknemers die dus voldoende fruit nuttigen, minder vaak ziek zijn en productiever zijn. Genoeg redenen dus om je werkplek te voorzien van genoeg en gevarieerd fruit!

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!