Gezondheid

Verloskundige Den Haag

december 21, 2018

Gefeliciteerd u bent zwanger, maar wat nu? Het is uw eerste zwangerschap en u weet niet precies wat u kunt verwachten. Woont u in de omgeving van Den Haag dan is het zeker aan te raden om een verloskundige Den Haag te zoeken die bij uw wensen past. Online zijn allemaal ervaringen te vinden van moeders. Het handigst is om als eerst een afspraak bij de dokter te maken voor u naar een verloskundige Den Haag wordt doorverwezen. De dokter zal eerst kijken of u daadwerkelijk zwanger bent. Het zou natuurlijk jammer zijn dat u vol verwachting uw familie vertelt dat u een positieve zwangerschapstest kreeg en uiteindelijk een negatief resultaat bij de dokter heeft gekregen.

Welke verloskundige Den Haag is aan te raden?

Heeft u liever dat een vrouw een inwendig onderzoek bij u doet? Dan is het handig om uw research te doen voordat u een mannelijke verloskundige aantreft in de behandelkamer.

Wat doet een verloskundige precies?

Zij/hij is een vertrouwenspersoon die u adviseert en informeert over uw zwangerschap. Dit is een persoon die uw informeert hoe de bevalling in werking gaat. Mocht een baby in stuitligging zitten dan informeert de verloskundige u hoe precies een keizersnede in zijn werk gaat. Zij/hij houdt bij hoe de baby zich ontwikkelt en groeit in uw buik en houdt natuurlijk ook uw gezondheid in de gaten. Ouderschap is natuurlijk nieuw en spannend voor elke aanstaande moeder en vader, maar met een verloskundige Den Haag bouwt u zodanig een vertrouwensrelatie op dat u al uw zorgen en wensen kan delen met uw verloskundige. Mocht er een gezondheidsprobleem voorkomen tijdens uw zwangerschap dan is het mogelijk om een vruchtwaterpunctie af te nemen. Onthoud dat elke bevalling en/of keizersnede anders verloopt. Geniet dus vooral van de tijd met uw kindje voordat u het in uw armen kan sluiten.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!