Accessoires, Marketing

U wilt uw sleutelhanger bedrukken

juli 22, 2018

Sleutelhangers kunnen enorm handig zijn op uw werk, op beurzen of bijvoorbeeld op festivals. Er zijn redenen genoeg om voor sleutelhanger bedrukken te kiezen voor uw organisatie. De voordelen hiervan spreken wij later in dit artikel. Ook de totale kosten voor sleutelhanger bedrukken komen dan terug. Er zijn ontzettend veel verschillende soorten sleutelhangers waar u uit kunt kiezen. Iedere soort heeft zijn eigen element. Zo zijn er sleutelhangers met bijvoorbeeld een auto, klavertjevier of een sleutelhanger in de vorm van een ander voorwerp. Uiteraard kunt u ook kiezen voor neutrale sleutelhangers die u helemaal naar uw eigen smaak kunt laten ontwerpen.

 

Voordelen van een sleutelhanger

Wat zijn nou de belangrijkste voordelen van een sleutelhanger bedrukken? De voornaamste reden is natuurlijk dat u op wilt vallen en dit kan bewerkstelligen met een bedrukte sleutelhanger. Uw naamsbekendheid kan aanzienlijk stijgen door aan kleine dingen te doen als sleutelhanger bedrukken. Een ander bijkomend voordeel van sleutelhangers die u weggeeft als relatiegeschenk is dat er een relatief lage prijs gehanteerd wordt voor deze producten. Dit betekent dat u dus weinig geld kwijt bent aan iets wat juist weer veel kan opleveren. In tegenstelling tot andere grote kostenposten voor marketing is dit dus een koopje.

 

Wat zijn de totale kosten?

Zoals hierboven al vernoemd zijn de kosten voor sleutelhanger bedrukken aan de lage kant. Een gemiddelde prijs voor een sleutelhanger is moeilijk te geven omdat dit ligt aan wat voor soort u wilt en bij iedere verkoper is de prijs natuurlijk anders. De prijs voor een sleutelhanger ligt altijd zo rond de twintig cent en dit is dan exclusief het bedrukken. Het bedrukken komt er dus nog bij maar ook hier betaald u niet veel voor.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!