Zakelijk

Ramen tinten auto: voor iedereen mogelijk!

december 27, 2018

Vroeger leek het een enorm luxe om de auto ramen te tinten. Echter is deze geweldige optie nu voor iedereen beschikbaar en nog eens betaalbaar geworden. Je ziet vaak van die grote wagens rijden met getinte ruiten. Het idee bekruipt je dan dat daar een bekende Nederland in zit. Echter hoeft dit helemaal niet want iedereen kan zijn ramen laten tinten. Ramen tinten auto: privacy en betaalbaar voor iedereen!

Zonwerende folie

Door het tinten van je autoramen wordt er een bepaalde zonwerende folie aangebracht. Dit zorgt ervoor dat je de zon weert en dus ook minder uv-straling binnen zal krijgen. Dit scheelt enorm veel aan temperatuur in de auto maar ook weert dit enige verblinding. Echter zal dit niet zo snel voor de bestuurder gelden want de voorruiten mogen in principe niet geblindeerd worden. Dit zorgt er voor dat je zicht wordt verminderd en dat is vanwege veiligheidsoverwegingen niet toegestaan.

Voor iedere auto mogelijk

Als je je ramen wilt laten tinten dan is dit mogelijk voor iedere auto. Heb je een grote auto of juist een hele kleine? Dat is geen enkel probleem. De ruiten worden namelijk individueel getint en krijgen een goede behandeling. Je wilt natuurlijk niet dat je ruiten om wat voor reden dan ook beschadigen tijdens de behandeling. Er bestaan verschillende soorten tint. Zo kan je ervoor kiezen vrijwel volledig zwarte ramen te kiezen als tint. Echter bestaan er ook regels voor op de weg waar je je aan moet houden en is niet alles mogelijk.

Betaalbare opties

Het tinten van je auto is vrij betaalbaar, ook voor diegene die wat minder verdienen. Als privacy bij jou op nummer 1 staat dan raden we je aan eens te gaan ori├źnteren op het gebied van tinten. Het is tegen een schappelijk tarief mogelijk.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!