Wonen

Functioneel en gezellig: een plastic tafelkleed

februari 4, 2019

Wil je niet dat je tafel vies wordt tijdens het eten of kan jouw tafel wel wat gezelligheid gebruiken? Denk dan eens aan een plastic tafelkleed. Gemakkelijk schoon te houden dus ideaal als je kinderen hebt. Laat ze lekker hun gang gaan zonder dat jij je zorgen hoeft te maken over vlekken op de tafel. Naderhand een doekje over het zeil en hij is weer zo goed als nieuw. Hij kan jaren meegaan.

Allerlei soorten en maten

Het plastic tafelkleed is transparant te verkrijgen voor als je je tafel graag wel in zicht hebt, maar je hebt ook keuze uit vele vrolijke kleuren en printjes. Er zijn standaardmaten maar het is ook mogelijk om er één op maat te laten maken zodat het tafelkleed straks perfect op jouw tafel past. Omdat dit tafelzeil van plastic is gemaakt, kan deze ook buiten gebruikt worden. Of de zon nu schijnt of het regent pijpenstelen, het maakt met dit tafelkleed niets uit. Vocht en vlekken haal je snel weg met een doekje. Doordat het tafelkleed gemaakt is van plastic, weegt deze meer dan een tafelkleed van ander materiaal. Daardoor blijft deze goed op zijn plek liggen en waait deze niet de tuin van de buren in.

Tafelzeil op rol

Het is ook mogelijk om je plastic tafelkleed op een rol te bestellen. Hierdoor kan je hem na gebruik handig opbergen en haal je hem de volgende keer weer snel tevoorschijn. Je kan tijdens het bestellen voor deze optie kiezen. Bescherm je tafel en kies voor een plastic tafelkleed van www.tafelbekleding.nl. Functioneel voor in je moderne keuken of gezellig voor in de groene tuin. Bestel hem snel en geniet van de voordelen van dit tafelzeil. Voor ieder een kleur en formaat naar wens en geschikt voor jong en oud.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!