Wonen

Koop hier een goedkope LED TL armatuur en bespaar

juli 18, 2018

Steeds vaker worden ouderwetse TL-buizen vervangen door een LED TL armatuur. En dat is geen wonder, want de LED-lampen zijn veel zuiniger, gaan langer mee en bieden meer mogelijkheden voor een sfeervolle verlichting. Als je op zoek bent naar een goedkope LED TL armatuur, ben je bij Lightexpert.nl aan het juiste adres. Hier vind je LED TL armaturen in verschillende sterktes en modellen. Zet dus ook de slimme stap en vervang je verlichting door LED.

Een LED TL armatuur spaart je portemonnee en het milieu

Een LED TL armatuur verbruikt tot wel 65% minder stroom dan een traditionele TL-buis. Dat merk je elke maand weer op je bankrekening, zeker als je veel lampen in je huis of bedrijf hebt. De lamp levert zodra je hem inschakelt direct een helder en fel licht en hoeft niet eerst op te warmen. Ook hebben LED-TLs een langere brandduur: waar een normale TL-buis maar zo’n 20.000 uur blijft branden, haalt een LED-TL vaak wel 50.000 uur. En is de lamp op en gooi je hem weg? Dan is een LED TL armatuur beter voor het ecosysteem, omdat er geen zware metalen vrijkomen uit het afval.

Sfeerverlichting binnen en buiten met een LED TL armatuur

Een LED TL armatuur kan je in verschillende sterkten krijgen. De juiste lamp herken je gemakkelijk aan de dikte van de lichtbuis. Ook worden LED TL armaturen geleverd in mooie en zachte kleuren, die een prachtige gloed in je huiskamer verspreiden. Wil je LED TLs gebruiken buiten je huis of onder vochtige omstandigheden? Kies dan voor een LED TL armatuur dat extra verstevigd is, zodat het tegen scherpe voorwerpen bestand is. Of voor een model dat plenswaterdicht, stofdicht en/of geheel waterdicht is. Zo kan je overal deze besparende en aantrekkelijke verlichtingsbron toepassen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!