Zakelijk

Geld lenen voor verbouwing

april 4, 2019

Gefeliciteerd u heeft een bedrijf, huis of appartement gekocht en u zit er nu aan te denken met uw werknemers of gezin om het te gaan verbouwen naar wens. Bij geld lenen voor verbouwing zit er een heel proces achter, omdat een verbouwing niet een paar honderd euro’s kosten maar gerust boven de tienduizend euro ligt. Verdient u goed en heeft u de bank overtuigd? Dan moet alles goed komen zodra u geld lenen voor verbouwing bij de bank.

Stappenplan


Allereerst kijkt u wat er nodig is aan verbouwing voordat u onnodig te veel geld lenen voor verbouwing bij de bank. De bank kijkt namelijk naar uw vermogen en naar uw schulden. Heeft u teveel schulden kan een bank de lening weigeren aan u. Het is namelijk van belang dat u zo snel mogelijk de lening terug moet betalen. Stel dus een kredietplan op! Welke gegevens heeft u allemaal nodig vertellen wij verder aan u.


Kredietplan


Bij een kredietplan bij de bank zorgt u eerst voor de juiste gegevens van uzelf en uw eventuele partner. De bank kan namelijk ook afwijzen als u liegt of gegevens verandert die niet kloppen. Banken zijn namelijk niet van gisteren en weten of een kredietplan te goed om waard te zijn als mensen geld lenen voor verbouwing. Nadat u uw gegevens goed heeft ingevuld en naar waarheid dan kunt u met de volgende stappen verder. U maakt een kopie van uw huis en vertelt de bank wat er allemaal nodig is aan verbouwing binnen uw huis. Een bank heeft natuurlijk mensen in dienst die u verder kunnen helpen met uw kredietplan. Het is namelijk niet zomaar geleend. Zelfs de wat kleinere bedragen kan een bank moeilijk om doen. Wees dan ook niet getreurd als iets niet doorgaat. Er zijn verschillende banken waar u terecht kunt.