Zakelijk

Coachingopleiding.nl: Dé opleiding specialist voor (kinder)coaches en trainers

november 29, 2018

Bij coachingopleiding.nl kan jij de kindercoach worden die je altijd al had willen zijn. Wil je toch liever trainer worden? Geen probleem! Deze post-hbo opleidingen gaan jou begeleiden en helpen bij het voltooien van jouw dromen. Daarnaast zijn deze opleidingen ook geschikt voor de mensen die hun functie breder aan willen pakken. Daarnaast zijn de opleidingen van coachingopleiding.nl erkend.

Korte maar daadkrachtige opleiding bij coachingopleiding.nl

Heb je geen zin in een langdurige opleiding waarbij je om de zoveel weken een keer een les moet volgen? De opleidingen van coachingopleiding.nl vinden plaatst in 13 of 18 dagen. Hierdoor kan je al binnen een zeer korte periode een post-hbo diploma behalen. Deze opleiding is dus uitermate geschikt als je op korte termijn jouw werkveld wilt uitbreiden. Je zal het een en ander leren via zelfstudie maar daarnaast is de theorie tijdens de lessen zeer belangrijk. Het missen van deze lessen is dus niet aan te raden.

Verschillende soorten post-hbo opleidingen

Je kan bij coachingopleiding.nl verschillende soorten post-hbo opleidingen volgen, en uiteraard afronden. Je kan ervoor kiezen om een opleiding te volgen voor professioneel trainer, professioneel kindercoach of professioneel coach. Daarnaast zijn er hiervoor regulieren opleidingen als de plus varianten beschikbaar. Als je kiest voor de plus opleiding ben je 5 dagen langer bezig maar krijg je ook het vak als ondernemer beter onder de knie. Dit kan uitermate geschikt zijn als je als zelfstandig ondernemer verder wilt. Vergis je namelijk niet in de onderdeel. Hier gaat veel tijd en energie aan verloren.

Professionele opleidingen

De professionele opleidingen van coachingopleiding.nl gaan bijdragen aan jouw volgende stap. Wil jij dus als professioneel kindercoach aan de slag of wil je jouw werkgebied een keer verruimen? Dan is het zeker aan te raden om een opleiding uit te kiezen die jou het meest geschikt lijkt.