Marketing

Kijk welke beeldschermcommunicatie bij jouw bedrijf past

augustus 27, 2018

Reclame maken voor je bedrijf kun je op tal van manieren doen. Je kunt kiezen voor bijvoorbeeld folders uitgeven en verspreiden maar een moderne en tevens populaire methode die veelgebruikt wordt is beeldschermcommunicatie. Als je niet goed weet hoe dit het beste aan te pakken kun je daarbij de hulp inschakelen van een bedrijf zoals QYN.

Kies wat past

QYN verzorgt beeldschermcommunicatie op verschillende manieren. Omdat niet ieder bedrijf hetzelfde is en niet iedereen dezelfde wensen heeft wordt er gekeken naar wat het beste past bij jouw onderneming. Ze kunnen een complete vorm van beeldschermcommunicatie voor je bedrijf verzorgen zodat je zelf nergens geen omkijken naar hebt en het ook altijd goed werkt. Een complete communicatie bestaat in dat geval uit filmpjes, afgewisseld met nieuwsberichten en stilstaande beelden of tekst, al dan niet gecombineerd met muziek.

Mobile signage werkt goed

QYN verzorgt voor bedrijven de volgende mogelijkheden van beeldschermcommunicatie: digital signage, sociale media integratie, mobile signage, (instore) interactive en muziek. Bij mobile signage wordt er beeldschermcommunicatie gebracht via de schermen van een mobiele telefoon of tablet, zoals de naam reeds doet vermoeden. Mensen maken dusdanig veel gebruik van een smartphone dat ze op die manier makkelijk te bereiken zijn, ook voor bedrijven. Op deze manier bereik je snel veel nieuwe mogelijke klanten.

Ook toepasbaar in winkels

Een andere toepassing van mobile signage zie je in winkels terug. Als je als klant vragen hebt kun je deze stellen aan het personeel en kunnen zij voor jou het antwoord opzoeken op een tablet indien ze het niet weten. Daarnaast maken veel winkels ook gebruik van beeldschermen waarop je als klant informatie kunt opzoeken maar ook bepaalde artikelen die op maat gemaakt worden zelf kunt bestellen. Dit blijkt bij veel mensen erg in de smaak te vallen om zelf te doen.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!