Vervoer

De Kade Autoschade – het beste bedrijf om autoschade te repareren in Eindhoven en omgeving

september 19, 2018

Als je op zoek bent naar een goed bedrijf om autoschade Eindhoven en omgeving, dan heb je in De Kade Autoschade de juiste specialist gevonden die je kan helpen met de schade aan jouw voertuig. De experts van het schadebedrijf helpen niet alleen om de schade aan de auto op te nemen, maar zorgen er ook voor dat de rest van het traject om de schade te kunnen herstellen goed afgehandeld wordt. Jouw auto ziet er aan het eind weer zo goed als nieuw uit en je kan de schade niet eens meer zien. Zo heb je jouw voertuig voor een redelijke prijs weer helemaal terug naar het oude en kan de wagen weer goed de weg op.

Gegarandeerd goed werk

Met De Kade Autoschade als bedrijf om autoschade te laten repareren in Eindhoven in de omgeving heb je sowieso een bedrijf om handen dat gegarandeerd goed werk aflevert. Bij het binnenbrengen van de wagen wordt de schade aan jouw auto eerst goed getaxeerd. Op basis daarvan wordt snel een analyse gemaakt van het kostenplaatje voor de reparatie. Daarna zet het bedrijf het proces in gang om de schade proberen te repareren of de beschadigde onderdelen aan het voertuig te vervangen. Uiteindelijk wordt jouw auto gewassen en volledig gerepareerd afgeleverd met een extra garantie van vier jaar bovenop de oorspronkelijke garantie.

Vervangend vervoer

Tijdens de reparatie van jouw eigen auto hoef je niet stil te blijven zitten. Het bedrijf beschikt namelijk ook over een groot wagenpark met verschillende soorten auto’s. Op die manier kan je altijd het passende vervangende vervoer vinden om alsnog gewoon naar jouw werk te kunnen gaan. De Kade Autoschade is kortom het beste bedrijf dat je kunt vinden om jouw autoschade te laten repareren in Eindhoven en de omgeving.

Do NOT follow this link or you will be banned from the site!