Creatief

Hoe Augmented Reality jouw producten en diensten verder gaat helpen

maart 18, 2019

Heb je er ooit wel eens van gehoord, Augmented Reality? Het is echt een term, net als VR welke je steeds vaker voorbij hoort en ziet komen. Met Augmented Reality kan je bijvoorbeeld door middel van een applicatie iets laten zien wat er in werkelijkheid helemaal niet is. Dat klinkt vreemd maar het is echt super tof en vet. Om die reden hebben we ons er wat meer in verdiept en we zijn blij verrast om jou hierover meer te laten weten. Als je klaar met om je te laten verbazen dan is dit je kans. Grijp deze dan ook met beide handen en dan lees door.

Hoe AR jouw product tot leven brengt

Heb je een bepaald product waarbij bijvoorbeeld een gebruiksaanwijzing zit? Door middel van Augmented Reality Development kan je jouw product echt tot leven laten brengen. Hoe? Je schakelt een partij in die jouw product in een applicatie uitwerkt en stap bij stap uit elkaar kan halen. Zo kan je bijvoorbeeld een IKEA kast straks heel makkelijk in elkaar zetten dankzij zo’n applicatie. Echter moet de IKEA wel zo’n app laten ontwikkelen. Maar dit smaakt naar veel meer.

Productpresentaties

Daarnaast kan je nu ook jouw eigen product presenteren door middel van AR. Vraag een ontwikkelaar dit te doen en je hebt bijna de garantie dat het een super product wordt. Daarnaast zullen de verkopen flink stijgen. Hoe tof is het als jij als Accountmanager naar een klant kan gaan met enkel jouw telefoon. Het meenemen van jouw product is overbodig geworden. Je laat door middel van de app jouw product zien en kan soms zelfs de kleuren direct laten aanpassen. Een betere impressie kan je als klant niet krijgen lijkt me zo? Waar wacht je nog op ontwikkelen die AR!